Dva dana posle Partizanove, Divac dobio i Zvezdinu čestitku! Sve je još zanimljivije posle one njegove izjave… (FOTO)

Divac je sve “začinio“ u razgovoru sa američkim novinarima, kada je podsetio na svoju košarkašku afirmaciju u Partizanu

FOTO: Tanjug/AP Photo/Charlie Neibergall
161

Proteklog vikenda dogodilo se ono što smo godinama već očekivali i što je Vlade Divac davno zaslužio, da bude primljen u Kuću slavnih u Springfildu.

Naravno, to je i kod nas i u Americi izazvalo veliku medijsku pažnju, a Divac je sve “začinio“ u razgovoru sa tamošnjim novinarima, kada je podsetio na svoju košarkašku afirmaciju u Partizanu, a usput se našalio objašnjavajući gde je počeo njegov nekadašnji saigrač iz Sakramenta Peđa Stojaković, kao i sadašnji as Kingsa Nemanja Bjelica.

Vlade Divac zaplakao: Amerikanci mu priredili iznenađenje (VIDEO)

„Kao mlad sam u svojoj zemlji imao sjajne trenutke sa timom za koji sam igrao. To je Partizan, klub koji i dalje ‘proizvodi’ NBA igrače. Radi se o klubu kroz čiji je sistem prošao verovatno najveći broj NBA igrača. Bogdan je jedan od njih, Peđa (Predrag Stojaković) i Beli (Nemanja Bjelica) su bili u drugom timu koji nije dobar“, rekao je, između ostalog, Divac.

Partizan mu je odmah čestitao, još u nedelju, a večeras se oglasila i Zvezda na Tviteru – uz čestitku i podsećanje da je i Divac nosio crveno-beli dres, ne samo Stojaković ili Bjelica…

“Košarkaškoj legendi i našem bivšem igraču čestitamo ulazak u kuću slavnih“, poručili su večeras iz Crvene zvezde.

Oglasio se Divac – Ne zaboravlja ko mu je pomogao na putu do “Kuće slavnih“

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More