Matić već zna sledeću destinaciju, čeka ga najveći ugovor u karijeri?

AP Photo/Matt Dunham
156

U Engleskoj i dalje priče da će Nemanja Matić biti jedan od pet igrača koji će napustiti Junajted u letnjem renoviranju tima. Za razliku od Roha, Valensije i Darmijana, on je stub tima, ali Solskjer planira da podmladi tim.

Otići će i Erera, sada je to jasno, pregovori su propali, pa će nekadašnji igrač Bilbaoa biti pojačanje Pari Sen Žermena.

Matić bi, ako Junajted kupi talentovanog Deklana Rajsa trebalo da napusti „Old Traford“, a ranije su, u vreme dok je igrao u Čelsiju pominjani italijanski klubovi.

Ipak, priča se da bi naredna stanica mogla da bude Kina, da neimenovani klub nudi Matiću ogroman novac, a spreman je da plati i veliko obeštećenje „Đavolima“.

Videćemo hoće li se Matić odlučiti za ovu avanturu na Dalekom Istoku, podsetimo, ponudu iz snova od Gvangžua ima i Aleksandar Mitrović koji bi mogao da zaradi 10 miliona po sezoni…

Podsetimo, Nemanja Matić zarađuje između sedam i osam miliona evra po sezoni, ima ugovor do 2020. mada postoji klauzula da Junajted produži njegov ugovor još jednu sezonu.
Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More