Luka Jović na spektakularnoj promociji – Govori srpski da te ceo ”Bernabeu” razume!

AP Photo/Manu Fernandez
273
Luka Jović je oko 13 časova potpisao ugovor sa Realom, a posle zajedničkog fotografisanja sa predsednikom Florentinom Perezom i prikazanog filma o fudbalskom putu srpskog napadača, usledilo je i prvo Jovićevo obraćanje okupljenim novinarima.
Na srpskom jeziku!
 
”Dobar dan, predsedniče, dobar dan svima. Hvala što ste došli u ovolikom broju, ja sam najsrećniji čovek na svetu što sam potpisao ugovor sa Realom.
 
Za mene je ovo izazov, siguran sam da sam doneo najbolju moguću odluku. Daću sve od sebe da pomognem Realu da osvoji još mnogo trofeja i titula. Hvala svima’, poručio je Jović.
Njegovo obraćanje možete da vidite na 06:10 u priloženom snimku.

Podsetimo, Real je za Jovićev transfer platio nemačkom Ajntrahtu 60 miliona evra.
Posle potpisivanja ugovora, Jović je sa dresom Reala pozirao fotoreporterima sa Florentinom Perezom ispred 13 Realovih pehara Lige šampiona.
Usledio je izlazak pred novinare, ali pre toga je prikazan kratak film o srpskom napadaču, koji je počeo snimkom njegovog debija za Zvezdu i gola protiv Vojvodine, a onda je napravljen osvrt i na ostale značajne trenutke u njegovoj karijeri, kako u Zvezdi, tako i u Benfiki, a pre svega u Ajntrahtu.
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More