Sudbina Nemanje Matića zavisi od dva čoveka, jedan je Srbin!

Odluka će biti brzo donesena, Matić će znati na čemu je...

Foto: Tanjug/AP
94
I dalje nema odluke oko Nemanje Matića.

Pojavile su se informacije da je Inter nudio novac i Naingolana za Srbina, da je Peđa Mijatović kao posrednik razgovarao sa Maldinijem o želji Milana da dovede našeg fudbalera, ali će čitava priča morati da sačeka par dana.

Naime, Matić želi iskreno da razgovara sa Solskjerom, da sazna viđenje Norvežanina kada je u pitanju status u timu. Sve je izvesnije da Pogba odlazi, ali “Đavoli” pregovaraju oko Sergeja Milinković Savića, a mogli bi da dobiju i Iska kao deo sporazuma za Francuza.

Solskjer ima nameru da forsira mlađe igrače poput MekTominaja, a i dalje je neizvestan dolazak Longstafa, tim pre što je Njukasl zacepio obeštećenje od 50 miliona funti.

Podsetimo, otišao je i Ander Herera, pa bi verovatno bilo rizično da Norvežanin promeni čitav vezni red. Sa druge strane Matić ne želi da bude rezerva, a problem za milanske klubove je njegova plata, koja je oko šest miliona evra, a teško je očekivati da bi recimo Milan mogao da izdvoji taj novac.

Još jedna varijanta koja se pominje je odlazak Srbina u Kinu.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More