Kakav potez, Rišarlison prekinuo ceremoniju kako bi ukazao na prave probleme! (VIDEO)

Foto:Tanjug/APPhoto
45
Brazilci su na “sedmom nebu” posle osvajanja Kopa Amerike u sopstvenoj zemlji, u finalu je sa 3:1 još jednom savladan Peru da bi se stiglo do novog naslova šampiona južnoameričkog kontinenta.

Jedan od vedeta ovog uspeha jeste i Rišarlison, vedeta Evertona je i postigao gol u samom finalu iz penala u devedesetom minutu. Juče mu je bila ukazana velika čast u njegovoj opštini, primio je najveću moguću nagradu za sportske uspehe, ali je dvadesetdvogodišnji ofanzivac iskoristio priliku i prekinuo ceremoniju kako bi bacio svetlo na ono što je itekako bitno – obrazovanje.

Ne znam kako ovo funkcioniše, stvarno nemam ideju, ali sam hteo da vas zamolim da kao vlada investirate još više u obrazovanje. Mnoge propuštamo zbog slabog investiranja. Zato vas molim, investirajte više u edukaciju i obrazovanje, veoma je važno za rast naše države“, izjavio je Rišarlison po dodeli priznanja.

Svaka čast za mladog igrača.

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More