Evo šta Oklahoma traži za Vestbruka!

Foto:Tanjug/APPhoto
49
Oklahoma je rešila da krene od nule, trejdovali su Pola Džordža u LA Kliperse za Danila Galinarija, Gildžus-Aleksendera i brojne pikove prvih rundi, sada bi da se oslobode i Rasela Vestbruka.

Prva zvezda “Grmljavine” ima nekoliko ponuda na stolu, ali se čini da je najbliži prelasku u redove Majami Hita.

Sada je otkriveno i šta GM Oklahome Sem Presti traži od “Vreline” u zamenu za Vestbruka.

Naime, Oklahoma bi dvojicu od sledeće trojice igrača Majamija, Tajler Ero, Bem Adebajo i Džastis Vinslou.

Ipak, Majami ne želi da se oslobodi Adebaja, kojeg trener Spolstra veoma ceni, čak je i izjavio u završnici minule sezone da je mladi košarkaš među najboljim centrima u ligi.

Mladi Ero je tek potpisao ruki ugovor sa ekipom sa Floride i klub prema pravilima ne može da ga trejduje u narednih 30 dana.

Čini se da bi Vinslou mogao da ide, on ima i najveći ugovor od pomenutog trojca.

Ovakva ponuda Oklahome je navodno usporila pregovore, ali jasno je da će se oni nastaviti.

Sve bi doduše moglo da se promeni ako Vestbruk počne sezone sa Oklahomo, u tom slučaju bi sredinom decembra veliki broj timova mogao da se uključi u trku, jer će tada igrači potpisani ovog leta moći da budu uključeni u trejd.

Dobra stvar za Majami je što ima dosta skupih igrača u svojim redovima, poput Dragića, Džejmsa Džounsa, Kelija Olinika, Diona Vejtersa i pomenutog Vinsloua, koje može da trejduje već sada.

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More