Miha – Suzama je kraj, počinje bitka!

Siniša Mihajlović se obratio javnosti pismom, njegova borba počinje!

Foto: Tanjug
162

Siniša Mihajlović kreće u životnu bitku.

Danas je objavio pismo u “Gazeti delo Sport”.

“Postoje trenuci u životu kada se susretnete sa protivnikom koga je teško pobediti i problemom koji je teško rešiti. Došao sam do tog trenutka, ali na sreću nisam sam, imam ogromnu podršku. U ovih nekoliko dana sam primio more simpatija, solidarnosti, pozitivne energije koja mi je dala neverovatnu snagu i sigurnost da ću dobiti bitku protiv leukemije”.

“Primio sam na hiljade poruka, sve sam im pročitao, za mene, predstavljaju brigu, zagrljaj i dirnule su me u srce. Bilo je teško, izvinjavam se svima što nisam odgovorio. Odlučio sam ovako, preko Gazete”, piše Mihajlović i zahvaljuje Urbanu Kairu što mu je ustupio prostor.

“Hvala predsednicima klubova za koje sam se borio kao igrač i trener, kako i onima čiji nikada nisam bio član za divne reči koje su mi uputili. Hvala i bivšim saigračima, kao i rivalima sa kojima i protiv kojih sam igrao za podršku”.

“Hvala i navijačima svih boja, i oni koji su mi zviždali i vređali me, sada su mi napisali da se borim. Hvala i prijateljima koje stičem tokom karijere, i hvala svima i onim nepoznatim ljudima koji me poznaju i koji znaju kakav sam čovek. Od predsednika države do pisma u kome mi je klinac nacrtao osmeh, svi ste bitni”.

“Hvala još jednom, vreme suza je završeno, sada je vreme za borbu. Vidimo se uskoro”, napisao je Miha.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More