Sale doneo odluku, dodat još jedan igrač na spisak pred SP

Nažalost, očekivana reakcija selektora našeg nacionalnog tima, posle svega što se dogodilo.

Foto: fiba.basketball
176
Teška saobraćajna nesreća u kojoj je u nedelju ujutru povređen reprezentativac Srbije i centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić primorala je selektora našeg nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića da reprezentaciji priključi još jednog igrača.
Kako je večeras preneo ”Mozzartsport”, Đorđević je pozvao i Nikolu Jovanovića, još jednog Zvezdinog košarkaša, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u italijanskom Trentu.
Okupljanje naših reprezentativaca na početku priprema za Svetsko prvenstvo u Kini zakazano je za četvrtak u 13 časova u Kraun Plazi, gde će se Đorđeviću javiti većina igrača na koje računa. Oni koji nastupaju u NBA klubovima, sa pripremama će početi nešto kasnije, 3. ili 4. avgusta.
Na Đorđevićevom spisku se, posle teške povrede Kuzmića i ove najnovije promene, sada nalazi ovih 18 igrača koji konkurišu za 12 mesta na konačnom spisku za odlazak u Kinu:
Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Nikola Jovanović.
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More