Igrači garantuju: Zvezda će izbaciti Kopenhagen!

Meč kvalifikacija za Ligu šampiona pobedniku donosi mnogo.

crvenazvezdafk.rs
48
Napadač šampiona Srbije Ričmond Boaći rekao je u intervjuu za Sportski žurnal da nema dilemu da će Crvena zvezda u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisati Kopenhagen.
“Pre utakmice hoću da se zahvalim Bogu na životu i prilici da je igramo. Ovo je meč u kojem ćemo da damo poslednji atom snage za nastavak puta ka Ligu šampiona. Obećavam da ćete videti Boaćija kakvog do sada niste”, najavljuje dobru igru u Kopenhagenu napadač Zvezde.

“Kad igram za moju familiju Crvenu zvezdu svaka mi je utakmica života, jer uvek idemo na pobedu. Daću sve od sebe u Kopenhagenu i obećavam ono što se traži i najbolje znam, golove.”

Boaći smatra da je Zvezda trebalo da pobedi u Beogradu.

“Zaslužili smo pobedu i to je sigurno jasno i našim rivalima, imali su mnogo sreće. Tako je u fudbalu, dešava se da ponekad budete mnogo bolji i primite gol iz jedinog šuta. Takav rasplet u prvom meču ne sme da nas pokoleba, imamo snagu da nadoknadimo propušteno.”

Kapiten “crveno-belih” Marko Marin je najavio prolaz srpskog predstavnika, sada je dobio i podršku.

“Marin je fenomenalan igrač i čovek, u potpunosti preuzimam teret sa njim i takođe garantujem prolaz.”

Glavna zvezdaška tema krajem avgusta 2017. godine, posle plasmana u grupu Lige Evrope, bila je da li Ričmond Boaći prelazi u Kopenhagen za obeštećenje od četiri miliona evra.

“Sećam se da je bilo priče o Kopenhagenu i da sam mogao tamo, ali mi je ostanak u Zvezdi bio prioritet posle lepog uspeha u kvalifikacijama”, naglasio je Boaći.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More