Ovoga su se u Humskoj plašili, UEFA ekspresno izrekla kaznu Partizanu!

Očigledno, upozorenje navijačima pre utakmice sa Malatijom nije pomoglo.

43
UEFA je danas na svom zvaničnom sajtu potvrdila – FK Partizan je kažnjen sa dve utakmice pred praznim tribinama, plus novčano u iznosu od 24.250 evra zbog incidenata na utakmici protiv Malatije!
Prvi deo kazne obrazložen je ”rasističkim ponašanjem” navijača Partizana, a ovaj drugi, novčani, izrečen je zbog bacanja predmeta u teren, ali i zbog zakrčenih prolaza na tribinama, na šta je oficijelni spiker na stadionu u više navrata upozoravao navijače u četvrtak.
Posle meča sa Partizanom, Turci su se žalili na zastavu sa likom Karađorđa na južnoj tribini, a u tamošnjim medijima se netačno objašnjavalo da se radi o slici Miloša Obilića.
Bilo kako bilo, UEFA je i to uvažila kao jedan od povoda za izricanje kazne, pogotovo što su crno-beli pod uslovnom kaznom i što je njihovim navijačima pre početka utakmice jasno predočeno upozorenje da Partizanu i za najmanji incident i bilo kakav povod koji bi mogao da se protumači kao ”rasističko navijanje” preti drastična kazna.
Screenshot: uefa.com
kazna
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More