Iscrpljujuća borba u Sinsinatiju, Kecmanović eliminisao velikog favorita!

Foto: wikipedia
65
Podsetimo, Miomir Kecmanović je najpre ostvario dve pobede u kvalifikacijama, onda je u prvom kolu glavnog turnira savladao Ože-Alasima, a večeras je bio boji i od sedmog nosioca, nemačkog predstavnika Aleksandra Zvereva!
Njihov dvoboj je, po velikoj vrućini i uz veliku vlažnost vazduha, trajao dva sata i 20 minuta, a Kecmanović je trijumfovao sa 2:1, po setovima 6:7 (4:7), 6:2 i 6:4!
U prvom setu Kecmanović je prvi stigao do brejka, poveo je sa 3:1, ali onda sledi period bolje igre Zvereva, koji stiže do vođstva od 5:4 i servirao je za osvajanje seta.
Ipak, 20-godišnji Srbin uspeva da izjednači i nedugo zatim se ušlo i u taj-brejk, tokom kojeg je Zverev bio bolji i dobio ga rezultatom 7:4.
Ali, kako je meč odmicao, Kecmanović je delovao sve bolje u odnosu na svog rivala, koji se sve više mučio sa servisima i pravio je neverovatno veliki broj duplih grešaka, čak oko 20 do kraja meča.
Samo dva gema je u drugom setu Kecmanović prepustio Zverevu, koji je u trećem pružio nešto jači otpor, ali je bio vidno iscrpljen i odnosu na našeg tenisera koji ovu priliku nije želeo da propusti.
Kecmanović sada čeka ime rivala u osmini finala, a to će biti bolji iz duela Bautista – Tijafo.
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More