Barsa se znoji, Real ima bolje “čipove” u trci za Nejmara! Ova imena su u igri!

Foto:Tanjug/ AP Photo/Francois Mori
309

Nema rešenja oko Nejmara, PSŽ je sinoć izgubio, Tuhel nije odbacio mogućnost da Brazilac ostane, ali Leonardo i dalje pokušava da se nagodi.

Odlazak Kutinja u Bajern je iskomplikovao stvari, od svih drugih igrača, PSŽ je zainteresovan za Dembelea i Semeda, ovaj drugi ne dolazi u obzir, prvi ne želi natrag u Francusku. Barselona je spremna da ponudi Rakitića, ali su to Parižani odbili.

Postoji varijanta oko pozajmice, da Nejmar bude plaćen u dve rate, PSŽ insistira da ova prva bude 100 miliona, pisali smo već, potreban im je keš za zamenu.

Sa druge strane, iz Pariza ponovo gledaju ka Madridu. “AS” piše da Florentino Perez i pored pobede u Vigu nije odustao, ali da su zahtevi PSŽ da u posao bude uključen Vinisijus ili Varan nerealni.

Rreal bi razmislio da uz Džejmsa Rodrigeza koga žele da se oslobode, eventualno Isko bude deo sporazuma ili golman Kejlor Navas.

Nejmar ćuti, iako Barselona traži da se izjasni i javno kaže da neće u Madrid. Katalonci se plaše ljudi iza Nejmara, poput njegovog oca, koji tajno pregovaraju sa Perezom.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More