Snimak brutalne tuče navijača Crvene zvezde u Bernu, policija brzo reagovala pucnjima u vis (VIDEO)

Foto: Ilustracija
292

BERN – Više hiljada navijača Crvene zvezde, u Korteu, iz centra Berna krenulo je danas po podne ka stadionu “Švajcarska” na utakmicu protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.

Tokom prolaska kolone, nedaleko od ustanove za odvikavanje od narkotika, dogodio se kraći incident, kada se grupa navijača brutalno obračunala sa nekolicinom ljudi koji su bili sa spoljne strane ograde.

Prema navodima Radio televizije Srbije, bilo je i provokacija od strane Švajcaraca u vezi sa tzv. državom Kosovo.
Detalje fizičkog obračuna možete videti i na snimku.

Policija je brzo reagovala pucnjima u vis, bez korišćena bojeva municija, a situcija se potom smirila, jer su su dodatno pojavili i policajci opremljeni za razbijanje demonstracija.

Kakvo ludilooo… Bern je ceo 🔴⚪!

Gepostet von Звездашка Република am Mittwoch, 21. August 2019

Ovako se dočekuje Zvezda u Bernu! (FOTO)

Prethodno, kako javlja izveštač Tanjuga, nedaleko od Berenplaca, gde su se skupljale Delije, dogodila se i provokacija Albanca iz svog stana, ali do incidenta nije došlo.

On je izašao na prozor i kratko dobacivao, na šta su navijači su na njegov potez odgovorili skandiranjem “Kosovo je srce Srbije”.

Uz srpske pristalice nije primećen veliki broj policije, samo dva vozila, koja su na kraju bila izlepljena sličicama Zvezdinih boja i obeležja.

Prva utakmica Jang Bojsa i Crvene zvezde počinje u 21 sat.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More