Inter dobija još dva pojačanja, Konte želeo još dvojicu, Kinezi spustili rampu!

Izvesno je da će napadač i levi bek stići u Inter, ali trener nije zadovoljan. No, još dva igrača koje je ciljao nemoguća misija, Inter nema više novca za pojačanja.

Facebook/Inter
168

Inter će sutra uveče debitovati protiv Lećea, Antonio Konte će dobiti naredne nedelje još dva pojačanja, ali on traži još igrača, sa čim se uprava ne slaže.

Kompromis oko Aleksisa Sančeza je nađen, Čileanac bi sutra trebalo da stigne u Italiju, prisustvovaće i otvaranju šampionata.

On će biti doveden na pozajmicu, Inter će plaćati 4.5 miliona neto, od njegove plate, ostatak (ponovo govorimo o neto iznosu, oko osam miliona ostaje Mančester Junajtedu).

Ali, ostaje pitanje otkupa, on bi mogao da bude obavezan za 15 miliona, što bi na kraju Junajted isplatio Sančezu kao nadoknadu da ode i prihvati mnogo slabiji ugovor u Interu. No, klubovi su blizu dogovora.

Drugo pojačanje će, po svemu sudeći biti Biragi, fudbaler Fiorentine koji pokrival levu stranu. Izgleda da su “Ljubičasti” pristali da uzmu Dalbera u zamenu, pa će tako Inter rešiti još jednu poziciju u timu.

Ali, ni to nije kraj, makar kada su Konteove želje u pitanju, tražio je još jednog napadača, konkretno Ljorentea, kao alternativu za Lukakua, ali od toga nema ništa, Bask će potpisati za Napoliju.

Teško će i Inter dovesti vezistu, novi trener je hteo ofanzivnog veznog igrača, dobrog u završnici, jasno prvo ime je bio Sergej Milinković Savič, ali Kinezi su stopirali sve, još samo Sančez i Biragi i to je to, što se prelaznog roka tiče.

Ikardi je definitivno odbio Napoli, male su šanse da pređe u Juve, ali sa druge strane, iako je registrovan za Seriju A, neće biti ni na klupi protiv Lećea.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More