Teo skinuo čizmu, ali evo i loše vesti!

Foto:wikipedia
95
Veliki udarac doživela je reprezentacija Srbije, kada se već na startu priprema za Mundobasket povredio Miloš Teodosić.

Novi košarkaš Virtus Bolonje je posle samo par minuta provedenih na parketu, tokom duela sa Litvanijom u “Areni”, morao u svlačionicu zbog povrede.

Ispostavilo se da je došlo do rupture tetive, ubrzo je postalo jasno da su šanse da sjajni plej zaigra u Kini minimalne.

Sa “čizmom” na nozi je ispratio saigrače u Kinu, selektor Đorđević je istakao da Teo nije optisan za Mundobasket, ali je bilo jasno da su šanse da zaigra u Kini jako male.

Telegraf” je danas preneo da je Teodosić skinuo “čizmu”, on je posetio jednu kliniku u Beogradu, hodao je bez ikakvih smetnji.

To su sjajne vesti, ali su razočaravajuće informacije ubrzo stigle iz Italije.

Naime, on će se u narednih par dana vratiti na Apenine, gde će nastaviti sa rehabilitacijom i u Virtusu se nadaju da bi mogao da bude spreman za početak sezone i duel sa Romom, koji je zakazan za 25. septembar.

Dakle, čini se da ipak neće putovati u Kinu, prema informacijama iz Italije posvetiće se oporavku, kako bi bio spreman za start takmičarske godine u Palakanestru.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More