Partizan ima motiv više – Zvezdu! Savo tvrdi, biće teško!

"Crno-beli" krenuli za Molde.

137
Partizan je krenuo za Molde, a njegov trener Savo Milošević čestitao je danas Crvenoj zvezdi plasaman u Ligu šampiona i istakao da je to dodatni motiv njegovim fudbalerima pred revanš sa Moldeom.
“To je motiv više za nas, naravno. Taj rivalitet treba da bude pozitivan. Sve čestitke, prvo zbog ulaska u Ligu šampiona. Zaista nije mala stvar i jednostavno ući dva puta zaredom. To je dobro za srpski fudbal, idealno bi bilo da i mi prođemo, da imamo dva predstavnika u Evropi”, rekao je Milošević novinarima na aerodromu u Beogradu.

Partizan će gostovati Moldeu u revanšu baraža za Ligu Evropa, posle pobede u Beogradu rezultatom 2:1 prošle nedelje.

Zvezda je u utorak u dvomeču sa Jang Bojsom izborila Ligu šampiona.

Milošević je zahvalio zbog odlaganja utakmice Superlige Srbije za vikend, a kao dobar primer rezultata toga naveo je utakmicu Crvene zvezde u utorak protiv Jang Bojsa.

“Videli ste kako može da se igra, pre svega sveže i trkački dobro jer bez toga nema dobrog rezultata. Imali smo, zaista, dovoljno vremena”, rekao je Milošević i dodao da je ekipa kompletna.

Istakao je da Partizan ima velike ambicije u Norveškoj.

“Idemo sa velikom ambcijom i željom da popravimo ono što smo malo zabrljali u Beogradu. Biće jako teško, ali nije ni normalno da bude lako na ovom nivou takmičenja. Biće neophodno da sve vreme držimo koncentraciju ako želimo da prođemo”, kazao je Milošević.

Utakmica Molde – Partizan igraće se u četvrtak od 19 sati.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More