Završena saga oko Nejmara!

Foto: Tanjug/AP Photo/Francois Mori
342

“Mundo deportivo” list blizak Barseloni kaže da je priču završio sam Nejmar.

On je obavestio klub da nema ništa od dogovora, da ostaje u Pari Sen Žermenu još jednu sezonu. Par meseci pregovaranja nisu dali rezultat, Nejmar je i sam pokušao da nudeći 20 miliona evra, na Barsinih 130 pojača ponudu u kešu, ali PSŽ je i to odbio.

Dakle 130 miliona, Rakitić, Todibo i Dembele na pozajmicu nisu bili dovoljni. PSŽ je to odbio, nova ponuda Barselone neće uslediti. Spekuliše se i da su Parižani dizali cenu kako bi zadržali Nejmara, nakon saznanja da im Juventus neće prodati Dibalu.

“L’Ekip”potvrđuje da je Nejmar prelomio, odlazi u Ameriku gde je okupljanje brazilske reprezentacije, polovinom septembra biće u timu Parižana. Ako ne bude preokreta, ništa od posla leta, ne postoji mogućnosti ni da Real uđe u igru, iz dva razloga.

Prvi je što bi ih ta operacija koštala sa Nejmarovom platom i porezima pola milijarde evra, a drugi što ni sam Brazilac nije pokazao oduševljenje povodom eventualnog odlaska u Madrid, iako se pričalo da bi tamo zarađivao 40 miliona po sezoni.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More