Odbojkašice pred četvrtfinalnu borbu sa opasnim Bugarkama – Kako ih drugi put savladati na EP?

cev.eu
72
Odbojkašice Srbije igraju u sredu od 16 časova u Ankari protiv Bugarske, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, protivnika koga su već savladale na ovom takmičenju, ali i za koga Maja Ognjenović kaže da nije ni malo naivan rival.
“Meč je od posebnog značaja. Bugarska je dobro poznat protivnik, igrale smo na ovom prvenstvu sa njima. Može da bude opasna stvar da ih neozbiljno shvatimo, pošto smo ih pobedile u grupi.
 
Poznato je da kada igrate sa istim protivnikom na jednom prvenstvu, nema mnogo slučajeva da se isti protivnik dva puta pobeđuje. Treba da budemo maksimalno ozbiljne i najpripremljenije dočekamo tu utakmicu”, rekla je Ognjenović, preneo je Odbojkaški savez.
U prvoj fazi takmičenja Srbija je pobedila Bugarsku sa 3:1.

“One imaju u timu dobre individualce, to je dobra ekipa, a najveća opasnost preti od srednjeg blokera Vasileve. Ima stvari koje možemo da popravimo u odnosu na prvi meč, one su nas dobro pročitale, spajale su blok i dobro stajale u odbrani.

 
Nije bilo karakteristično i svakidašnje gledati kako se brane smečevi Brankice i Tijane. Nadam se da će ovog puta biti jače i bolje i nadam se prolasku u polufinale”, navela je Ognjenović.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More