Selektor Sale o narednom protivniku, opasni su u tranziciji!

TANJUG/FILIP KRAINCANIC/bk
130

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević se prvo osvrnuo na svoj tim i na zahteve koji su se isprečili ispred njih.

“Sve je ok, nema problema. Zahtevne su stanice… Putovanje, aerodrom, lagani doručak. Promenili su nam satnicu treninga, pa nije bilo potrebe da izlažemo igrače velikom naporu. U hotelu smo odradili lagano trening. Sala je slična, koševi isti. Protivnik je interesantan. Način na koji su došli ovde je zanimljiv. Ono sa Iranom se dešava jednom u 100 godina. Imaju karakter, podmladili su ekipu. Imaju dva sposobna i brza pleja. Imaju i dobre šutere
“, rekao je selektor Sale.

Ističe i njihove fizičke predispozicije koje su ih doveli tu gde jesu.

“Imaju atletiku i pokušaćemo da pronađemo rešenje. Takmičenje je zahtevno, znamo kako da se pripremamo i neće biti jutarnjeg treniga. Koncentracija je dobra. Radili smo oporavak i svi su spremni”, rekao je Đorđević.

Ponosna su nacija. Ponosni su kad obuku dres i imaju naboj koji im daje snagu više. Teško je porediti bili šta. Nekada su išli na centre, sada su brži. Moramo da obratimo pažnju na tranziciju“, rekao je Sale.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More