Uživajte u pet minuta čiste magije! Dame i gospodo – Nikola Jokić (VIDEO)

fiba.basketball
109

Danas je okončana prva faza turnira u Kini, selekcija Srbije je sa tri pobede izborila plasman kao prva u grupi u nastavak takmičenja. Nekoliko igrača je skrenulo pažnju na sebe, pre svih Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić.

U narednoj fazi smo u grupi sa selekcijama Španije, Portorika i Italije, “Azure” smo već pobedili i nosimo taj trijumf u drugu rundu, praktično nas pobeda deli od plasmana u četvrtfinale. Selektor Aleksandar Đorđević već je počeo da priprema duel sa Portorikom.

Jedan od najzapaženijih igrača u dosadašnjem toku turnira u najmnogoljudnijoj zemlji sveta je i centar srpske reprezentacije Nikola Jokić.

Zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem vodio je Srbiju do maksimalnog učinka u prvoj fazi, a neretko je publiku u Fošanu oduševljavao svojim potezima.

Najbolji centar sveta je opravdao očekivanja, nadamo se da će tako i nastaviti, a u nastavku pogledajte njegove najbolje poteze iz prve faze Svetskog prvenstva u Kini.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More