Luka Jović je protiv Portugala odigrao tek par minuta, protiv Luksemburga neće moći ni toliko…

wikipedia.org
110
Luka Jović propustiće zbog povrede predstojeću utakmicu sa Luksemburgom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, saopštio je danas Fudbalski savez.

Kako se navodi na sajtu Saveza, Jović je sinoć na utakmici protiv Portugala obnovio povredu koja ga je mučila i kada je došao na pripreme i posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće moći da igra protiv Luksemburga.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak putuje u Luksemburg gde će dan kasnije igrati protiv domaće selekcije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Fudbaleri Srbije izgubli su sinoć u Beogradu od evropskog šampiona Portugala sa 2:4 i posle četiri utakmice na pretposlednjem četvrtom mestu na tabeli imaju četiri boda, koliko ima i trećeplasirani Luksemburg.

Ukrajina je prva na tabeli sa 13 bodova iz pet utakmica, a Portugal je drugi sa pet bodova ali iz tri utakmice. Poslednja je Litvanija sa bodom iz četiri utakmice.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More