Šta je Tumba smislio, kako će izgledati startna postava protiv Luksemburga?

Foto:Tanjug/AP Photo/Risto Božović
71
Posle bolnog poraza od Portugala, reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo sutrašnjim duelom sa selekcijom Luksemburga, na tamošnjem stadionu Žosi Bartel.
Novi selektor Ljubiša Tumbaković ovoga puta neće moći da računa na povređene Luku Jovića i Dušana Tadića, ali je najavio i neke druge promene u startnoj postavi za sutrašnju utakmicu.
Šta to konkretno znači i kako bi te promene mogle da izgledaju naslućuje se posle večerašnjeg treninga našeg nacionalnog tima u Luksemburgu.
Prema informacijama koje večeras prenosi ”Telegraf”, treba očekivati promenu na golu, pa će se umesto Dmitrovića među stativama naći Predrag Rajković.
Odbrambeni kvartet će najverovatnije ćiniti Milenković, Spajić, Nastasić i Kolarov, dakle neće biti Maksimovića koji je napravio kiks kod drugog gola Portugalaca.
U veznom redu, Nemanji Matiću će se, umesto Luke Milivojevića, ovoga puta pridružiti Sergej Milinković-Savić, uz Adema Ljajića umesto povređenog Tadića.
Na kraju, ofanzivni trio se očekuje u sastavu Radonjić-Mitrović-Kostić.
Zanimljivo deluje, da li će biti i produktivno?
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More