Luka Jović prava misterija, Zidan traži nova rešenja?

Foto:Tanjug/AP Photo/Alberto Saiz
15

Prava misterija oko Luke Jovića. FSS je saopštio da je obnovio povredu, da neće biti na raspolaganju za meč sa Luksemburgom, neki španski mediji proglasili su to za lažni alarm i tvrde da naš napadač nije povređen.

Pošto je i dalje sve obavijeno velom tajne, ono što se zna je da je Jović bio na terenu nekoliko minuta, da je zvanična verzija da je obnovio povredu kuka.

Prvo su kružile informacije da je povreda lakše prirode i da se vratio u Madrid kako bi se oporavio.

Navijači su ga dočekali na nož, osnovno pitanje je što je ulazio u igru ako oseća posledice povrede, odnosno jer je rovit, mnogi se plaše da će sada Zidan potpuno izgubiti poverenje u njega i okrenuti se drugim rešenjima.

Pre svih Marijanu Dijazu kao dubleru Benzeme, momak iz Dominikane je ostao u klubu i treća je opcija.

Zidan navodno razmišlja i o tome da Azar koji bi trebalo da se vrati u tim bude lažna devetka, kada bude odmarao Benzemu, a treće rešenje je da jednostavno napuni tim ofanzivnim veznim igračima i da ili Brahim ili Džejms Rodrigez u nekoj varijanti 4-5-1 dobiju priliku.

Bilo kako bilo, nadajmo se da će sa Jovićem biti sve u redu, Real igra protiv Levantea u subotu u ranom terminu, očekivalo se da bude u timu, možda i konačno razbije maler, postigne gol za “Los Blankose”, ali sada je sve pod velikim znakom pitanja.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More