”Grobari” na nogama, sve je spremno za najspektakularnije pojačanje!

Foto:Sportske.net/Pavle Knežević
56
Navijači Partizana već danima iščekuju vest o poslednjem pojačanju ovog leta, ujedno i najatraktivnijem. A kako sada stvari stoje, čekanju je došao kraj!
Prema informacijama, još uvek nezvaničnim, koje je večeras objavio ”Mondo”, novi košarkaš Partizana postaće Endrju Gaudlok!
Pomenuti izvor navodi da su pregovori dugo trajali, da je 31-godišnji Amerikanac u početku imao prevelike finansijske zahteve, ali je u međuvremenu po svemu sudeći došlo do dogovora i sada su ”otklonjene sve prepreke na putu ka potpisivanju ugovora”.
Pre par dana je i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović potvrdio da je Gaudlok jedna od opcija o kojima se razmišlja, a izgleda da je posao zaista pred realizacijom i sada sesamo očekuje ozvaničenje ovog transfera.
Gaudlokovim dolaskom biće kompletirana lista Partizanovih pojačanja ovog leta. Prethodno su angažovani: Nemanja Gordić, Vilijam Mozli, Žanis Pejners, Rašon Tomas, Kori Valden, Artjom Parahovski i Stefan Birčević.
Gaudlok je prošlu sezonu proveo u Kini, ali iza njega je veliko evropsko i evroligaško iskustvo.
Nema sumnje da je kljuni čovek za njegov transer u Partizan trener Andrea Trinkijeri, koji je sa Gaudlokom već uspešno sarađivao u sezoni 2013/14, kada su obojica bili u ruskom Uniksu iz Kazanja.

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More