Bekam pronašao zvezdu za svoj Inter Majami!

Instagram/david21lva
120
Dejvid Bekam naveliko traži fudbalere za svoj novi klub Inter Majami, koji će se od naredne sezone takmičiti u MLS ligi.

Bilo je pisanja da na Floridu želi da dovede Lea Mesija i Luisa Suareza, jasno je da u klubu imaju novca za velike ugovore, ali pitanje je koliko je realno da se Urugvajca i Argentinac već narednog leta presele u SAD.

Ipak, izgleda da je Beks pronašao fudbalera koji će biti zaštitno lice njegovog novog kluba, u pitanju je iskusni vezista Mančester sitija David Silva.

Španac je produžio ugovor sa klubom do kraja sezone, istakao je i da će mu to biti poslednja godina u klubu, ali i da nikada neće preći u neki drugi klub iz Premijer lige.

Samom fudbaleru se navodno dopala ideja da karijeru nastavi “preko bare”, a Bekam insistira na dovođenju Španca, kako bi na stadion privukao veliku hispansku zajednicu sa Floride.

 

Silva se čini kao idealan izbor, veliko je ime u evropskim, ali i svetskim fudbalskim okvirima, sa “Građanima” je osvojio četiri titule u PL, dve u FA kupu, podigao je i četiri trofeja u Liga kupu.

Blistavu karijeru imao je i u dresu španske reprezentacije, sa kojom je osvojio dva Evropska prvenstva (2008 i 2012) i jedno Svetsko prvenstvo (2010).

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More