Da li je Zvezda umorna posle Bajerna? Gobeljić sve objasnio

FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIC /
217
Naravno, u pitanju je 161. večiti derbi i gostovanje Partizanu u nedelju od 18 časova, pa se navijači crveno-belih pitaju da li je možda i umor stigao ekipu Vladana Milojevića posle naporne borbe u Minhenu.
Odgovor na to pitanje dao je bek crveno-belih Marko Gobeljić u izjavi za klupski sajt, posle čega ne bi trebalo da bude bilo kakvih dilema po ovom pitanju.
”Jesmo iscrpljeni, borili smo se svih 90 minuta na teškom gostovanju, ali večiti derbi je utakmica u kojoj i umor nestaje. Svi smo maksimalno fokusirani na to da ostvarimo dobar rezultat i da obradujemo naše navijače, tako da ne razmišljamo o umoru.
 
Večiti derbi je utakmica koja nosi posebnu težinu. Znamo svi koliko je taj meč važan celoj zemlji. Danima pre priča se samo o susretu Crvene zvezde i Partizana. Velika je čast biti deo takve utakmice.
 
Navikli smo na fantastičnu podršku sa tribina, mnogo puta do sada smo pokazali da su oni naša snaga na terenu. Verujem da će tako biti i ovog puta i nadam se da ćemo na kraju slaviti”, poručio je Gobeljić.
On je izrazio zadovoljstvo i zbog toga što su se novi Zvezdini stranci ovog leta brzo uklopili u novu sredinu. Sa njima u timu, snaga aktuelnog šampiona je još izraženija.
”Dobili smo u prelaznom roku velika pojačanja na terenu, ali, što je još bitnije, i sjajne ljude. Svi stranci su znali dosta o večitom derbiju i pre nego što su došli u Zvezdu. Taj okršaj poznat je širom Evrope i sveta.
 
Mi smo se potrudili da im dodatno dočaramo šta ih očekuje u nedelju na terenu. Nema sumnje da će svih 11 igrača koji se nađu na terenu dati maksimum za grb koji nose na grudima”, zaključio je Gobeljić.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More