Gvardiolina pretposlednja sezona, naslednik se već zna!

Foto:Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky
130

Pep Gvardiola je odbio da razgovara o novom ugovoru, i sve je izvesnije da će u leto 2021. dakle za manje od dve godine napustiti Siti. Tada mu ističe ugovor, već je rekao da će ga odraditi do kraja, ako ga prethodno ne otpuste.

Šta će biti kasnije, niko ne zna. Kako sada stvari stoje, Pep planira da ponovo uzme godinu odmora, a onda se spekuliše da bi mogao da trenersku karijeru zaokruži u Italiji.

Međutim, rano je o tome govoriti, ali izgleda da su u Sitiju našli zamenu.

Planiraju na duže staze, navodno su već rešili da Pepov pomoćnik Mikel Arteta bude novi menadžer od kraja sledeće sezone.

“Mlad je, ali već je stekao mnogo iskustva, na putu je da radi samostalno”, rekao je Pep o nekadašnjem kapitenu Arsenala.

Oni nemaju iste vizije, tačnije Arteta često čita igra i sugeriše Gvardioli neke stvari. Igrači ga vole, veoma je profesionalan, i ima sjajnu radnu etiku.

Odbio je letos ponudu Njukasla, iako je bila primamljiva, a priča se da je i Arsenal želeo da ga angažuje, ali 37-godišnji Španac navodno ima obećanje da će preuzeti tim posle Gvardiole.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More