Hrabri Mihajlović čuo dobre vesti, protiv “svojih” opet na klupi?!

Youtube Printscreen
111
Siniša Mihajlović će danas online razgovarati sa fudbalerima, sledi analiza gostovanja u Đenovi, sa “Marasija” je Bolonja donela bod.

Do sada imaju samo jedan poraz, onaj nesrećni protiv Rome, prošlog vikenda, a sada sledi novo gostovanje, u Udinama.

Mihajlović drugi ciklus hemoterapije je pri kraju, ali on neće biti na klupi na “Friuliju”.

Kako sada stvari stoje mogao bi da vodi Bolonju sledeće nedelje pred reprezentativnu pauzu, kada “Felsinei” dočekuju njegov bivši klub, Lacio.

Podsetimo da je on prošle nedelje iz bolnice odgovarao na pitanja novinara, tačnije dao izjavu o startu Bolonje u novoj sezoni. Podsetimo, njegov tim iz tri utakmice ima sedam bodova, lako je moglo da bude i svih devet.

“Ništa nismo napravili, to je tek početak, moramo i dalje žestoko da radimo i da se ne zadovoljavamo sa par pobeda”
, rekao je Mihajlović.

Dodao je da ekipa radi na ispravljanju grešaka.

“Prvo poluvreme u Breši ne sme da se ponovi, to je jasno. Utakmica protiv Rome će nam poslužiti da vidimo gde smo i da li možemo da se stabilizujemo u gornjem domu”,
dodaje Mihajlović.

“Moramo da budemo agresivni, ali i mudri”, rekao je Srbin.

“Korijere delo Sport” je članak naslovio sa “Kraljev govor”.

Optimizam je u Bolonji porastao do neba, sve što se desilo Mihajloviću, teška borba koju vodi sa opakom bolešću je ujedinilo tim.

Inače, od kada je seo na klupu Emilijana, Mihajlović je u 20 mečeva osvojio 37 bodova, računajući i prošlu sezonu. Ispred Bolonje su samo Atalanta, Torino, Milan, Juventus i Inter, a zanimljivo da je Mihajlovićeva ekipa osvojila više bodova nego Roma i Napoli, timovi koji imaju mnogo veće budžete.

Miha bi, ako nastavi ovako mogao da sruši klupski rekord. Renco Ulivijeri je u drugoj polovini devedesetih vodio Bolonju dve godine, osvojio ukupno 97 bodova, odnosno prosečno 1.43 po meču. Mihajlović je računajući i svoj prvi boravak u Bolonji pre deset godina, u 41 utakmici sakupio 57 bodova što je 1.39 po meču.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More