Teo otklonio dilemu, hoćemo li ga ponovo videti u Zvezdinom dresu?

Foto:kss.rs
123
Košarkaš Virtusa Miloš Teodosić kazao je u intervjuu za Arenu sport da ćemo ga teško ponovo videti u crveno-belom dresu Crvene zvezde.
 
Mislim da više nije realno da dođem u Zvezdu”, kazao je Teo.
Novi košarkaš kluba iz Bolonje dao je svoje viđenje učinka Srbije na Mundobasketu u Kini, koji je propustio zbog povrede.

“Rezultat koji niko nije očekivao niti mu se iko nadao. Ne treba zaboraviti da je ovo SP bilo jako kvalitetno sa dosta kvalitetnih ekipa. Izgubili smo u četvrtfinalu koje je ja najbitnija utakmica na SP od sjajne ekipe koja igra atipično, protiv koje nismo mogli da nađemo rešenje koje smo nalazili u prethodnih utakmicama. Videla se ogromna želja kod igrača ali ostaje žal što se nije pobedila jer je bila velika šansa da se dođe do finala i napadne zlato”, rekao je Teodosić.

Sjajni košarkaš se vratio u Evropu nakon epizode u NBA ligi.
“Mislim da sam otišao kasno sa 30 godina, pa mi nije odgovarao način na koji rade. Da sam otišao sa 24, 25 godina, u periodu kada je otišao Bogdan, mislim da bih napravio dosta više. Ali ne kajem se što sam otišao i probao i uverio se da je NBA najbolja liga na svetu sa najboljim igračima“, naveo je iskusni košarkaš.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More