Partizan se hitno obratio Evropi, evo šta traži od UEFA!

partizan.rs/Miroslav Todorović
160

Bura u srpskom fudbalu, traje, Partizan odmah reagovao posle završetka kola.

Nakon poraza od Voždovca i pobede Crvene zvezde u Kruševcu golom u poslednjem trenutku meča, klub iz Humske se odlučio na krupan korak.

Kako saznaje Telegraf, “crno-beli” su jutros poslali dopis u Nion zahtevajući da nezavisni organi UEFA hitno umešaju u ovdašnje takmičenje koje smatraju neregularnim.

Nije samo dopis poslat Sudijskoj komisiji UEFA, već i video materijal i mečeva iz Kruševca i iz Humske gde su apostrofirane sudijske greške i previdi koji su direktno uticali na epilog obe utakmice.

Partizan će takođe, prema istom izvoru, angažovati i trojicu nezavisnih arbitara iz Evropske unije koji će ubuduće pratiti utakmice u borbi za titulu, ne bi li se dobila kompletna slika dešavanja u srpskom fudbalu u kojem se iz kola u kolo dešavaju sudijske greške koje direktno utiču na rezultate utakmice.

Klub iz Humske namerava da se u narednim danima obrati javnosti ovim povodom na konferenciji za medije, kada će svakako čelnici izneti više detalja o koracima koji su načinjeni.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More