Čarobnjak Teo raspametio Italijane, a onda im otkrio tajnu dobre košarke!

TANJUG/DIMITRIJE GOLL/nr
155

Italija je očarana Milošem Teodosićem, kako je rekao Aleksandar Đorđević i kada su gubili, Teo je igračima govorio da se smire, da ne srljaju, na kraju je Virtus dobio Rejer, a još uvek roviti Srbin je meč završio sa 22 poena i 7 asistencija za 21 minut.

“Kao iz sna”, komentarišu Italijani njegov učinak, Virtus deli prvo mesto sa Banko Di Sardenja, odnosno Sasrijem, slavni klub nije dobio prva tri meča u sezoni još od jeseni 2012. godine.

Teodosić je završio sa indeksom 27, najboljim od svih igrača Virtusa do sada u sezoni.

“Teodosić napravio preokret”, “Teodosić posle devet meseci opet pravi”, neki su od naslova.

Đorđević tvrde da se zna ko je lider tima, Italijani komentarišu da je ceo svet očekivao debi Tea u Italiji i da ih čarobnjak nije razočarao.

“Teodosić je odmah pogurao tim, bio zaista neuhvatljiv za Rejer, na kraju ih je rasturio na komade“, piše “Planeta Basket”.

Sam košarkaš je rekao da je tim uložio izuzetan napor za pobedu.

“Pokazali smo da smo dobar tim, ključ je bila odbrana. Nisam očekivao da ću ovako igrati, niti ću biti na ovom nivou svaku utakmicu, mnogo mi je nedostajala košarka. Ne pobeđujem ja, nego Virtus, da nismo igrali kao ekipa u odbrani, izgubili bismo meč”, rekao je srpski plej.

Mediji komentarišu da je pokazao da je nesebičan, prava anti-zvezda, i da ga zbog toga navijači vole.

“Šou Teodosića u Paladozi”, komentariše “Tuttosport”, dok su košarkaški portali jednoglasni u oceni da je ovo pojačanje iz snova za Virtus.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More