Bobi kao zmaj, rastura na terenu i prodaje ćebad!

Foto:Tanjug/AP Photo/Dave Crenshaw
90

Nastavljena je predsezona u NBA, Milvoki je sa Janisom bio prejak za Dalas, Baksi su perfektni u pripremnim mečevima, “Grčka zver” je ubacila 34 poena u meču u kome je Dalas samo ublažio poraz. Kod Mavsa najbolji Dončić sa 27 poena, Marjanović odličan, za 15 minuta ubacio je 16 poena i imao 8 skokova.

Porzingis i dalje rovit, samo 11 poena uz očajan šut.

I Pelikansi igraju sjajno u predsezoni, tri pobede i ova noćašnju protiv Jute režirao je Zajon Vilijamson sa 26 poena, ponovo je serijom sjajnih poteza obeležio veče, pridošlice iz Lejkesa Bol i Ingram dodale su 33 poena. Kod Jute, najveće pojačanje Konli, 13 poena, Bojan Bogdanović je dao 15, drugi poraz “Džezera” na startu priprema.

Filadelfija je dobio slabi Šarlot u svom debiju, Njujork je bio lak zalogaj za Vizardse, predvođene Bredli Bilom. Boston je spustio Orlando na 75 poena, Vučević nije igrao, Čikago je bez najboljih igrača lako pao u Indijani, i na kraju Detroit je dobio Kavse preokretom u poslednjoj četvrtini.

Inače, kad smo kod Bobija, krenuo je u biznis, zajedno sa bivšim saigračem iz Detroita Entoni Toliverom. Naš igrač biće zaštitno lice kampanje, prodaju ćebad za krupne, odnosno visoke ljude, veličina ćebadi je 3 puta 3 metra, dakle četiri puta je veće od standardnog.

Možete naručiti onlike, cena je 149 dolara.

Rezultati:

Orlando – Boston 75:100
Njujork – Vašington 99:115
Šarlot – Filadelfija 87:100
Nju Orleans – Juta 128:127
Dalas – Milvoki 111:118

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More