Luka Jović pod udarom “Marke”!

Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue
99

Luka Jović i dalje nije postigao gol u dresu Real Madrida, i dalje čekamo njegov prvenac i verujemo da će nakon njega biti daleko drugačija situacija po srpskog napadača.

Ipak, ugledni svetski mediji kao što je španska “Marka”, nikako ne mogu da mu pomognu naslovima kao što je poslednji u nizu.

Luka Jović – najneproduktivnije pojačanje na poziciji napadača u Real Madridu poslednjih godina” glasi naslov popularnog medija u Španiji.

U tekstu stoji da niko od pojačanja Real Madrida uključujući čak i Adebajora ili Huntelara nije imao toliki golgeterski post kao Jović.

Naime, srpski fudbaler će izbrojati 63 dana od debija za Real Madrid kada njegov tim bude igrao na Majorci.

Sa druge strane, treba imati u vidu da je Luka Jović igrač koji je proveo na terenu svega 218 minuta, da je imao nekoliko dobrih poteza kao u meču sa Viljarealom, kao i da mu je čist gol poništen zbog navodnog ofsajda.

Na kraju teksta novinar “Marke” napominje da je još rano bilo šta govoriti, ali da će Jović morati da se bori sa negativnim rekordima u Realu i da nije kasno da okrene stvari na svoju stranu.

Nastavljaju se tako problemi mladog napadača Srbije, koji nije igrao mnogo za reprezentaciju zbog povrede, i koji se ranije suočavao sa glasinama o tome da će Zidan dovesti druge igrače.

.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More