Priča dana stiže iz Belgije, gde su zalutali navijači Liverpula?!

Tanjug/AP Photo/Jon Super
80
Fudbaleri Liverpula sinoć su ubedljivo savladali domaću ekipu Genka sa 4:1, u trećem kolu Lige šampiona, ali nisu svi navijači aktuelnog prvaka Evrope, čak i sa kupljenim kartama, uspeli da prisustvuju ovoj utakmici.
Naime, belgijski mediji danas donose zanimljivu priču o dvojici navijača Liverpula, koji su iz Engleske doputovali u Belgiju sa ulaznicama u rukama, ali su umesto u Genk, stigli u – Gent!
Pojedini tamošnji novinari su ih primetili sinoć na ulicama Genta dok su bezuspešno pokušavali da pronađu stadion Genka.
Kad su navijači na kraju shvatili da su zalutali, nije im preostalo ništa drugo nego da uđu u neki obližnji kafić i putem TV ekrana odgledaju utakmicu.
Ali, s obzirom da je njihova priča već izazvala veliku pažnju, kao i da Gent večeras igra protiv Volfsburga u trećem kolu Lige Evrope, domaćin ih je pozvao da, kad su već tu, prisustvuju pomenutoj utakmici. Ako bar nisu mogli da gledaju svoj klub, ovi navijači su neočekivano dobili lep turistički izlet.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More