Zvezda – Ko će braniti protiv Totenhema?

Foto:Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader
129
U poslednje dve Zvezdine prvenstvene utakmice, na golu nije bilo Milana Borjana, čije je mesto zauzeo Zoran Popović.
Sa njim na golu, crveno-beli su ubedljivo dobili oba meča, protiv Radnika u Surdulici (5:0) i protiv TSC-a (3:1).
Jedini gol koji je Popović primio bio je autogol Žandera protiv ekipe iz Bačke Topole.
Razlog što Borjana nema na golu je njegova lakša povreda, tokom dana bi trebalo da od trenera Milojevića čujemo i da li je ta povreda prošlost i da li će Borjan biti spreman za Totenhem.
Verujemo da je odgovor potvrdan, a čak i ako ne bude, utisak je da Zvezda ne treba da brine kada su golmani u pitanju, što je i Popović dokazao svaki put kada dobije priliku.
 
”Odigrao sam tri utakmice zaredom. Spletom okolnosti, Borjan je imao neku lakšu povredu, dobio sam priliku da igram i nadam se opravdao očekivanja šefa Milojevića.
 
Želim mu da se što pre oporavi, ja sam za ekipu tu u svakom trenutku i da dobro odradim svoj deo posla. Najteže je možda biti drugi golman, često to ponavljam. Nikada ne znaš kada ćeš dobiti priliku i kad moraš da budeš na visini zadatka.
 
Trudim se da održavam formu i da u svakom trenutku dobro izgledam na terenu. Imamo odličnu saradnju sa trenerom Gašićem to nam dosta olakšava da održimo formu i kada nemamo mnogo prilike da igramo”, poručio je Popović.

Podsetimo, Zvezda dočekuje Totenhem 6. novembra na ”Marakani” u četvrtom kolu Lige šampiona.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More