Nišlije u čudu, Radnički traži odlaganje meča!

fkradnickinis.rs
176

Milorad Kosanović rekao je da će Radnički najverovatnije tražiti da se odloži predstojeća utakmica protiv Proletera, zbog bolesti velikog broja njegovih igrača.

Kako je saopštio Radnički, fudbalere je po po povratku iz Sente gde su igrali sa TSC-om (0:2) pokosio stomačni virus, pa današnji trening nije obavilo čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci.

“Imamo velike probleme koji su krenuli u ponedeljak. Sve je eskaliralo u utorak kada je ‘otpalo’ devet igrača, da bi im se jutros pridružila još trojica. Još ne znamo šta je. Da li je grip, stomačni virus ili su igrači nešto loše pojeli u Senti. Obaviće se pregledi pa ćemo znati tačan uzrok. Mi smo desetkovani i teško je raditi u ovakvim uslovima. Situacija je trenutno takva da mi nećemo imati igrače da igramo utakmicu u subotu”, rekao je Kosanović.

U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dušan Pantelić, Filip Knežević, Riota Noma i Marko Knežević.

“Sve je krenulo od golmana Marka Kneževića, posle njega se razboleo Nikola Čumić, a kada smo se vratili iz Sente nastao je pravi haos. Kada sam jutros došao na trening nisam mogao da verujem šta vidim i koliko igrača nam nedostaje. Ne smemo ništa prepustiti slučaju, rekao sam im da nikako ne dolaze na stadion, ne bi li se sačuvali ovi koji su ostali zdravi. Iskreno, ja mislim da ne postoje šanse da se oni oporave do subote. Sačekaćemo izveštaje lekara i ukoliko oni to potvrde, mi ćemo zvanično tražiti da se meč sa Proleterom odloži”, rekao je Kosanović.

Radnički bi u subotu od 14 sati trebalo da igra u Novom Sadu protiv Proletera, utakmicu 16. kola Superlige Srbije.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More