Partizan nije u problemu, ali je prvo mesto dovedeno u pitanje! Kako se to može odraziti na Top 16?

kkpartizan.rs
76
Partizan je praktično obezbedio plasman u drugu rundu Evrokupa, među 16 najboljih, a reklo bi se da poraz, ako je već moralo da dođe do njega, nije mogao u boljem trenutku da se desi.

Crno-beli su poraženi u jučerašnjem meču od Venecije, a ono što bi trebalo da upozori ekipu Andree Trinkijerija jeste činjenica da bi mogli da padnu na tabeli što automatski znači i jače protivnike u narednoj fazi.

Do kraja regularnog dela takmičenja je ostalo još četiri kola, da bi bio prvi Partizanu su potrebne najverovatnije tri pobede uključujući i narednu pobedu nad Tofašom u Turskoj koja bi mogla biti i ključna za Partizan u cilju da se dobiju najlakši mogući rivali.

Prvoplasirani iz grupe B gde je Partizan trenutno prvi i biće i nakon završetka ovog kola, igraće u Top 16 fazi u grupi zajedno sa drugoplasiranim iz grupe C, trećeplasiranim iz grupe D i četvrtoplasiranim iz grupe A.

To su u ovom trenutku Darušafaka, Oldenburg i Monako, ali sve to vrlo lako može da se promeni do kraja regularnog dela imajući u vidu da su ostala četiri kola.

Ono čega bi crno-beli morali da se pribojavaju jeste da uđu u seriju poraza nakon čega bi mogli biti čak i četvrtoplasirani na kraju regularnog dela što je scenario koji niko ne želi da vidi.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More