Bomba leta, Salah mora da ode!

Facebook/Mohamed Salah
115

Iz Engleske stižu priče da će Liverpul probati da na leto promeni stvari u napadu i da će tenzije između trenera i Egipćanina imati jedan ishod – Mohamed Salah će morati da ode.

On ne igra na nivou prošlih sezona, ali svejedno, i kao takav postiže golove, mada većini saigrača smeta njegov sebičluk. Imao je problem sa Maneom, priča se da je par puta došao u sukob sa Klopom zbog nepoštovanja taktičkih zamisli trenera, a mnogi veruju da je odigrao svoje najbolje dane za “Redse”.

Pojavljuje se Real kao jedna od solucija, Salah nema ništa protiv, on bi se vrlo rado preselio među “Los Blankose”, međutim to neće biti lako.

Razlog je jednostavan, kao i Liverpul i “Los Blankosi” žele da dovedu Kilijana Mbapea.

Najtalentovaniji igrač na svetu će biti na prodaju, ako odbije ugovor, a Redsi smatraju da bi Mbape mogao da bude lice za novu deceniju i da još više poveća popularnost Liverpula u globalnim okvirima.

Ono što Real ne može je da garantuje ogromnu platu Mbapeu. Navodno, Liverpul planira da mu ponudi blizu 40 miliona evra po sezoni.

Klub je mnogo povećao zaradu, uz prodaju Salaha i eventualno još par igrača može sebi da priušti takvu zvezdu, a američki vlasnici veruju i da bi naterali Klopa da produži ugovor, ako budu ostvarili ovaj transfer iz snova.

Mbape bi srušio i svetski rekord, Liverpul bi ga platio oko 250 miliona evra, ili čak pokušao da i nekoga od igrača ubaci u posao, mada je to malo verovatno.

Tako bi Redsi posle najskupljeg golmana i do skora najskupljeg štopera na svetu, srušili i apsolutni svetski rekord. Osim Salaha, Real Madrid je zainteresovan za Firmina, ali njega bi se, kao i Manea, Klop teško odrekao.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More