Problem u Super ligi, “večiti” remete raspored!

Sportske.net
100
Predstojeću pauzu zbog obaveza reprezentacija za predah će iskoristiti i Crvena zvezda i Partizan.
“Večiti” imaju po jednu zaostalu prvenstvenu i jednu kup utakmicu, ali ih neće igrati ni pre ni posle kvalifikacionih duela državnih timova ovog meseca.
“Crno-beli su se izjasnili da zbog velikog broja reprezentativaca ne mogu da igraju protiv Spartaka u osmini finala našeg najmasovnijeg takmičenja. Postoji šansa da se Zvezda 20. novembra sastane sa Mačvom, što će ovih dana da bude poznato”, rekao je predsednik Takmičarske komisije FSS Miodrag Janković u izjavi za Sportski žurnal.

Kad je reč o odloženim susretima šestog kola Linglong Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog i Radnika i Partizana velika je mogućnost da se odigraju 14. decembra u terminu poslednjeg jesenjeg kola.
U tom slučaju, ostali klubovi bi ranije otišli na odmor, a proleće bi počelo 15. februara mečevima 21. umesto 22. kola. To bi značilo da će se u kalendar takmičenja uvrstiti još jedna runda u vanrednom terminu.
Iako sa sigurnošću nije moglo da se kaže kada će odložena utakmica između Proletera i Radničkog naknadno biti odigrana, po svemu sudeći ovaj meč će biti istoga dana kada će svoje odložene susrete igrati i “večiti”.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More