Iznenađenje u Ljutice Bogdana, Zvezda dobila milionsku ponudu za jednog od najboljih!

crvenazvezdafk.com
111
Kako prenosi portal “Telegraf“, Crvena zvezda bi ove zime mogla da ostane bez jednog od najzaslužnijih pojedinaca za velike uspehe kluba u prethodnih par godina.

Naime, na adresu srpskog šampiona stigla je ponuda za prvog golmana Milana Borjana.

Ovaj 32-godišnji čuvar mreže je nedavno produžio ugovor sa Zvezdom do leta 2023. godine, a iako ima 32 godine svojim sjajnim partijama privukao je pažnju velikog broja klubova.

Tako je Zvezda za njegove usluge dobila višemilionsku ponudu iz Emirata, tačnije klub čije se ime još uvek čuva u tajnosti je ponudio za reprezentativca Kanade dva miliona evra!

Borjan je u Zvezdi od 2017. godine, nosi velike zasluge za ulazak “crveno-belih” u grupne faze evropskih takmičenja u prethodne tri sezone, najpre je srpski šampion sa njim među stativama izborio grupnu fazu Lige Evrope, a potom i dva puta zaredom grupnu fazu Lige šampiona.

Videćemo kakav će biti odgovor iz Crvene zvezde na ovu unosnu ponudu, u slučaju da Borjan napusti redove kluba sa stadiona “Rajko Mitić” već u januaru, mesto prvog golmana zauzeo bi Zoran Popović, dok bi njegova zamena bio povremeni reprezentativac Srbije Nikola Vasilijević.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More