Kreće stari rat, klubovi vs reprezentacije!

Foto:Tanjug/AP Photo
101

Veliki je broj povređenih fudbalera u ovom trenutku širom Evrope, a mnogi navijači i oni koji su pristalice teorija zavere će reći da to nije slučajno pred reprezentativnu pauzu.

Klubovi i reprezentacije su u tihom ratu i to je večiti slučaj, ali reklo bi se da će biti sve glasnije, posebno ukoliko se bitni igrači velikih klubova vrate povređeni.

Pred nama su ključne utakmice za plasman na Evropsko prvenstvo, ali i ključni period sezone za klubove najjačih evropskih liga, pa je konflikt očigledan i verujemo da ukoliko se desi da reprezentacije igraju “prijateljske” utakmice, odnosno utakmice koje ništa neće odlučiti kada je plasman na EP u pitanju, da će nacionalni timovi igrati sa rezervnim postavama i da velike zvezde nećemo gledati.

Zbog toga imamo slučaj da ogroman procenat navijača jedva čeka da reprezentativna pauza prođe, što je i ovoga puta slučaj.

Ovo bi moglo da dodatno oskrnavi značaj reprezentacija, odnosno pobedu velikih i moćnih klubova, što će se ponovo desiti…

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More