Zvezda – Vreme je za ”srpskog Modrića”?

Foto: screenshot: Youtube
87
Dugo se u ovdašnjoj fudbalskoj javnosti najavljuje veliki potencijal Zvezdinog talentovanog veziste Veljka Nikolića, ali nikako da debituje u takmičarskim mečevima za prvi tim.
Izgleda da je došao i taj trenutak, pošto se očekuje da mu trener Vladan Milojević ukaže poverenje u sredu, u meču sa Mačvom, u osmini finala Kupa Srbije.
Da nije bilo problema sa povredama, taj debi bi se sigurno dogodio mnogo ranije, a o kakvom se talentu radi, svojevremeno je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ilustrovao poređenjem sa Lukom Modrićem.
”Čitao sam šta je direktor govorio, mogu da kažem jedino da ću se potruditi da opravdam velika očekivanja”, istakao je Nikolić u izjavi za ”Žurnal”.
 
”Iskreno se nadam da se približio dan zvaničnog debija. Pričao sam i sa trenerom o tome, mislim da ću da igram. Da li ću da počnem ili uđem sa klupe, ne mogu sada da znam. Važno je da se osećam dobro i da sam spreman”, poručuje Nikolić.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More