Sve duži spisak Zvezdinih potencijalnih pojačanja, dva nova imena na listi!

Foto:crvenazvezdafk.com
101
Preneli smo danas da je Crvena zvezda pokazala interesovanje za talentovanog defanzivnog vezistu Vojvodine Mirka Topića, ali on nije jedini superligaški fudbaler koji je ”na oku” čelnicima srpskog šampiona.
Večeras su stigle nove informacije o Zvezdinim potencijalnim zimskim pojačanjima, prenele su ih ”Novosti” i prema njihovim saznanjima, srpski šampion namerava da kupuje i u niškom Radničkom, ali i u Voždovcu.
Kada je u pitanju superligaš iz Niša, Zvezda je pokazala interesovanje za mladog reprezentativca Nikolu Čumića, odličnog krilnog fudbalera, koji je ove jeseni jedan od najboljih igrača Radničkog.
Pomenuti list navodi da u Zvezdi užurbano rade na dogovoru sa Radničkim, kako se ne bi ponovio ”slučaj Ranđelović”, kada je i pored interesovanja srpskog šampiona krilni fudbaler Radničkog završio u Olimpijakosu.
Istovremeno, crveno-beli prate i igre fudbalera Voždovca, Litvanca Justasa Lasickasa. Ovaj momak ima 22 godine, može da odgovori zadacima i na beku i na krilu, ali njegovo dovođenje će zavisti od toga ko će od stranaca otići ove zime sa ”Marakane”, s obzirom na Zvezdin višak stranaca za superligaške mečeve.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More