Da li je ovo najgluplja klauzula u istoriji, vredi “stotku”, moraju da ga prodaju za “siću”?

Foto:Tanjug/AP Photo/Kerstin Joensson
124

Verovati “Bildu” ili ne?

Naime, objavili su gotovo neverovatnu vest, jedan od najtraženijih igrača na svetu Erling Haland, bombarder Salcburga ima klauzulu u ugovoru po kojoj za siću može da napusti klub u zimskom prelaznom roku!

Kako tvrdi nemački tabloid u pitanju su 20 miliona evra, što je poklon sa neba za sve zainteresovane klubove, a njih je na desetine i to onih najvećih.

Videćemo hoće li Austrijanci demantovati ovu informaciju, naime klub je želeo da ga proda narednog leta za sumu od oko stotinak miliona evra, ako ovako nastavi da teroriše odbrane, ali sada bi mogli da ga izgube za male pare.

Mnogo je spekulacija oko Halanda, otac, bivši profesionalac u PL, otkrio je da mladi napadač želi u Englesku, navodno je Junajted prva opcija. U Nemačkoj, Dortmund koji traži napadača je spreman da ga dovede, tu bi Haland odmah zaigrao, ali ne treba zanemariti uticaj Rajole, Juventus se nada, da će, kao i u slučaju De Lihta, menadžer biti ključ.

Doduše, oni su pre nego što je Haland eksplodirao ove sezone letos želeli da ga dovedu, ali ih je odbio jer je želeo manji klub u kome bi mogao da odmah igra.

Salcburg je to iskoristio, platili su Moldeu pet miliona evra, a napadač je dao 27 golova u 20 mečeva. Od toga, osam puta je pogodio mrežu u pet utakmica Lige šampiona.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More