Milojević progovorio o odlasku! Postoji jedan uslov…

TANJUG/FILIP KRAINCANIC/
142
Crvena zvezda je završila svoj ovogodišnji evropski put u Ligi šampiona porazom od Olimpijakosa u Atini rezultatom 1:0.
Srpski šampion nije uspeo da ponovi partije koje je pružao prošle sezone, poput one nezaboravne pobede nad Liverpulom na ”Marakani”, na šest mečeva primio je ukupno 20 golova, iako je golman Borjan i ove jeseni bio jedan od najboljih u ekipi.
S obzirom da utisak nije poput prošlogodišnjeg, da su navijači nezadovoljni igrama pojedinih igrača, posebno izborom stranaca tokom leta, i trener Vladan Milojević oseća deo odgovornosti zbog svega toga.
 
Odgovornost je moja. Preuzimam je i nemam problem da to kažem. Sad kad se završi polusezona, pravićemo analizu. Vidim da se to potencira”, istakao je Milojević.
Ali, iako je naglasio da preuzima odgovornost, to je potom preveo kao jednu od mogućih opcija tokom zime i uslov za odlazak sa ”Marakane”, ali tek ako se posle razgovora sa čelnicima kluba pokaže da je zaista odgovornost bila njegova.
 
”Razgovaraću sa upravom, ako sam odgovoran, napustiću klub. Zvezda je oduvek bila moj san, ali sam svestan da treneri dolaze i odlaze”, zaključio je Milojević, a prenosi Zvezdin klupski sajt.
U svakom slučaju, biće zanimljivo na ”Marakani” tokom zime.
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More