Kovačević dva puta gledao smrt u oči, prve indicije, delo profesionalaca?

Foto: printscreen/youtube
138
Darko Kovačević je preživeo i to je najvažnije. U ovom trenutku mnogo je nagađanja, neka idu tako daleko da tvrde da je u pitanju opomena Srbinu, ne zna se zbog čega.

Pojedini listovi kažu da je dva puta pobedio smrt, podsećaju da je po povratku na Balkan, otišao u Olimpijakos, odigrao sjajnu sezonu, a onda u sledećoj bio prinuđen da ostavi fudbal. Naime, prilikom pregleda i nakon promena u očima, odnosno krvnim sudovima očiju ustanovljeno je da ima problem sa srcem, bilo je to 2009. i morao je na operaciju.

Deset godina kasnije, ponovio smrti gleda u oči.

Policija ne saopštava detalje, Kovačević je dao izjavu u kojoj kaže da je napadač izašao iz automobila ispred njegove kuće na Glifadi, da se on instinktivno bacio, a da ga je metak pogodio u nogu.

Portlal iefimerida analizira čitav zločin, oni smatraju da je sve izvedeno profesionalno što ukazuje da nije u pitanju obična pljačka, već da je Kovačević bio na meti profesionalaca. Naime, oni su vrlo brzo na obližnjem terenu zapalili vozilo, pretpostavlja se da ih je tu čekao drugi automobil i da su se odatle odvezli i umakli policiji.

“Da su hteli da ga ubiju, ubili bi ga, ovo je klasično zastrašivanje”, dodaje portal.

Šta je od svega istina, to treba da rasvetli policija, motive, kao i počinioce. Darko je za deceniju po drugi put pobedio smrt, kako kažu Grci i nadajmo se da ga život više neće stavljati na ovakva iskušenja.

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More