Igrači Zvezde već primećuju, Stanković doneo boljitak!

Foto: crvenazvezdafk.com
113

U intervjuu za klupski sajt, golman Crvene zvezde Zoran Popović osvrnuo se na pripreme na Kipru, ali i na metode novog trenera Dejana Stankovića.

“Sa trenerom Stankovićem smo uveli neke novine što se tiče samog rada na treningu. Dobro i naporno treniramo, spremamo se za nastavak sezone i bitno je da nas posluži zdravlje, a sve ostalo će doći.

Mogao bih svašta lepo reći o Dekiju. Mislim da je dovoljno to što je naš novi trener imao takvu karijeru kakvu je imao. Osvajao je mnogobrojne trofeje, kao i Ligu šampiona, i to mnogo govori. Rođeni je pobednik. Svi ga poštujemo i jako nam je lepo sa njim. Saradnje je odlična, svakom treningu se radujemo, a za mene je velika čast i privilegija što radim sa njim”, veruje on.

Popović smatra da je dolazak Stankovića pozitivno uticao na ekipu.

Očekivanja su velika. Kada ste u Crvenoj zvezdi morate biti gladni pobeda i uspeha, a ona je možda sada i uvećana dolaskom Stankovića. Verujem da ćemo uzeti duplu krunu i daćemo maksimum na svakom treningu, na svakoj utakmici da stignemo do tog cilja. Verujem da bismo ove godine mogli da obradujemo navijače odbranom titule i peharom u kupu, i da se svi zajedno radujemo novim uspesima naše Zvezde”, zaključio je između ostalog iskusni čuvar mreže.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More