Novinari iznenadili Serenu pitanjem o njenim prijateljima Megan i Hariju, ovako je reagovala

(AP Photo/Lee Jin-man)
117

Serena Vilijams se prosto poigrala sa protivnicom Anastasijom Potapovom u prvom kolu Australijan Opena, piše b92.net.

Vilijamsova, koja juri rekord Margaret Kort od 24 Grend slem titule, prepustila je protivnici svega tri gema (6:0, 6:3).

Serena je na početku konferencije za medije upitana šta misli o potezu prijatelja, princa Harija i princeze Megan Markl da se osamostale i da li je sa njima pričala o tome. Čini se da je, na neki način, bila zbunjena neočekivanim pitanjem

“Da… Pa nemam apsolutno nikakav komentar na to pitanje. Ali, dobar pokušaj vas novinara. Pokušali ste, svaka čast”, nasmejala se Amerikanka.

Serena je rekla da nije osećala bilo kakav problem sa kvalitetom vazduha u Melburnu tokom svog meča, a prokomentarisala je i situaciju u kojoj se nalazi i još jedan pokušaj da stigne Margaret Kort po broju najvećih trofeja.

“Mislim da je to vidljivo u mojoj igri i sada je sve manje ili više u tome da se učini najbolje što se može, što je u moćima Serene Vilijams. Margaret Kort je sjajna, velika šampionka. Ali, koliko dobra je Serena Vilijams? To je sve. O tome razmišljam nekoliko poslednjih nedelja i meseci. Pomaže mi da se opustim”, priznala je Serena.

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More