”Delfinima” neobično, ali pripreme za Tokio su već počele!

Foto: VSS/Marcel ter Bals
23
Srbija je danas pobedila Grčku sa 12:9, pa će u nedelju igrati protiv Italije, utakmicu za peto mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

“Drugi put u dugoj karijeri nisam igrao polufinale. Neobično, ali je bilo dobro i za nas i za navijače. Imamo naš cilj, Tokio, mogli smo da vidimo gde nam ne ide i da se tome posvetimo. Sada smo ponovo u našem ritmu”, rekao je Pralinović, preneo je Vaterpolo savez.

Njegov saigrač Filip Filipović zadovoljan je pobedom.

“Bili smo opušteniji i za razliku od pre dva dana efikasniji. Znate šta znači Pijetlović na centru za nas. Nismo hteli o tome da pričamo i zbog protivnika i da neko ne misli da tražimo alibi. Teško je igrati ovakve utakmice ali sam zadovoljan”, naveo je on.

Reprezentativac Stefan Mitrović rekao je da njegova ekipa želi pobedom da završi takmičenje u nedelju.

“Trebala nam je ovakva pobeda, skupili smo se posle Španije. Za nas je ovo novo, ali smo pokazali da možemo da se izdignemo. Bilo bi lepo ako bismo protiv svetskog prvaka Italije pobedom završili takmičenje”, dodao je on.

Utakmica Srbija-Italija igra se u nedelju od 16 časova

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More