Redži Reding – Može li loša vest da postane bar malo bolja?

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov
125
Taman kada se pomislilo da je Partizan ”skockao” sastav po želji Andree Trinkijerija, posle angažovanja najnovijih pojačanja, jedno od tih pojačanja mora na pauzu.
Preneli smo već današnje procene da će Redži Reding najverovatnije propustiti ostatak sezone zbog povrede grudnog mišića, ali ubrzo se pojavio i tračak nade da bi ta vest mogla da bude bar donekle povoljnija.
Na tu temu oglasio se novinar Vladan Tegeltija sa ”BC Partizan TV”, koji je na svom Instagram nalogu potvrdio da je reč o težoj povredi, ali da bi tek tokom večeri moglo da se zna nešto konkretnije o dužini njegove pauze.
”Povreda Redži Redinga je teže prirode, propustiće meč sa Darušafakom, a vreme oporavka i rehabilitacije odrediće medicinska služba kluba. Opširnije posle večerašnjeg treninga na BC Partizan TV”, otkrio je Tegeltija na Instagramu.
Dakle, ovo je nešto optimističkija verzija prethodne informacije, ali jasno je da će Partizan u ključnim mečevima za plasman u četvrtfinale Evrokupa morati bez Redinga.
Za dalje… da sačekamo večerašnje informacije iz kluba.
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More